zaterdag 22 maart 2014

Alsnog carnaval

Carnaval dat betekent verkleden. Er zijn kindjes die dat bij voorkeur dagelijks zouden doen, maar zo zijn de onze niet.  Echte verzoeknummers hoef ik dan ook niet te produceren.
Een tijdje op voorhand begon ik dan ook aan 2 piratenpakken. De broeken werden afgewerkt en aan de kant gelegd.
De week voor carnaval kwam er een nieuwsbrief die zei dat de zoon die week al als piraat naar school mocht komen. Nog dezelfde avond werd er dus een vestje bijgemaakt en de zoon ging een week lang als blije piraat naar school. Piratenaccessoires daarvan waren we hier ook goed voorzien en toch ongeveer de helft ervan overleefde ook die week.

In de lagere school hadden ze allerlei themadagen, dus in de carnavalsweek kwam het pak niet meer boven.
Voor de stoet ging hij nog eens met het pak van vorig jaar.
De week van Carnaval is ook de week dat er hier jaarlijks zieken lijken te vallen. Dus ging de dochter op maandag naar school met haar pak, kwam ziek terug en ging op vrijdag nog even terug met enkel een masker van Mega Mindy, meer wilde ze niet...

En zo kwam het dus dat er geen enkele foto was van mijn 2 piraatjes. En dus vroeg ik hen deze week heel lief of ze er niet nog even mee op de foto wilden voor mij. Zo lang het voor even was en ze mochten verder spelen was het ok en dan krijg je dus zulke foto's:Die horizontale streepjes zijn geen ongelukje, maar de enige manier om het pak nog uit de stof te persen. Ik kocht vorig jaar anderhalve meter toen ze in het uitverkooprek van Pauli lag en daar moest ik het dus mee doen toen ik op zondagavond dat vestje in mekaar stak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten