zondag 25 oktober 2015

Ingangsexamen

Naaien is en blijft leuk. En er ligt hier nog een heleboel ongeblogd materiaal in de kasten. Ik probeer dat nog in orde te brengen voor het is afgedragen.
Maar in de naailes ging het traag, te traag om nog leuk te zijn, hoewel we er een hele fijne groep hadden en ik de mensen wel wat mis. Dus koos ik ervoor om wat anders te gaan doen. Eigenlijk moest dat patroontekenen worden, maar helaas werd dat enkel tijdens de werkuren aangeboden.
Dus schreef ik me in voor de lessen fantasiejuwelen maken. Helaas kreeg ik 2 dagen voor de start van de lessen te horen dat er onvoldoende inschrijvingen waren (alleen ik bleek later!).
En toen moest ik dus kiezen tussen niks doen of via een ingangsexamen naar het 2e jaar proberen te geraken. Dus gingen we ervoor en dit was het resultaat:Een zelfgemaakte ring met Swarovski-elementen, heel wat anders dan de ringetjes met roccailles die ik in mijn jeugdjaren wel eens maakte. Niet dat ik hem veel ga dragen, want het is niet echt mijn stijl deze joekel, maar de volgende juweeltjes zijn dat wel... wordt vervolgd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten