vrijdag 6 april 2012

PaasvakantieDeze eerste week van de paasvakantie maakten we nog niets. Ah neen, we waren met de kindjes naar een vakantiepark en de naaimachine pastte echt niet meer in de koffer. Het was al moeilijk genoeg om het potje er nog in te passen zodat we daar, ver van alle tapijten, met de potjestraining konden starten. Zonder veel succes helaas deze eerste dagen. Maar ze hadden wel veel plezier, er waren blinkende oogjes, gillende kindjes, veel geklim op glijbanen (ook voor mama, want het kleinste spook wilde ook) en veel gespets in het zwembad. Eén keertje slaagden we er zelfs in om in t-shirt buiten te eten. Geweldig!

We vonden wel tijd om wat te lezen in het boek van mdm zsazsa en hebben er dus weer zin in. Rokjes moeten er zijn! Het is paasvakantie en dus hebben we geen naailes. Ergens moeten we dan toch een gaatje gaan vinden om de goesting om te zetten in een rokje.
Haar boorgaten zouden de juf zeker van haar stoel doen vallen. In de les trekken wij gewoon een lusje met driegdraad op zo een punt. Maar hé, ieder zijn ding :)

En als de vakantie voorbij is zou de nieuwe Ottobre er moeten liggen. Hopelijk levert dat ook wat op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten